Kuva iStock

Henkilökohtaiset valmennukset

Haluaisitko saada tasapainoisemman elämän, jossa on sopivassa suhteessa liikuntaa, ravitsevaa ruokaa, palautumista, enemmän aikaa tehdä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Tärkeät asiat ovat jokaiselle henkilökohtaisia lasten kanssa vietetystä ajasta eri harrastuksiin tai työhön. Ja kaikkea näiden väliltä. Usein aikamme kuitenkin lipuu ohitse ja suoritamme päivämme saman kaavan mukaan saamatta aikaan asioita, joita oikeasti haluaisimme tehdä.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa autan sinua järjestämään aikaa omalle hyvinvoinnillesi ja autan etsimään elämästäsi asioita, joihin haluat antaa omaa kallisarvoista aikaasi. Valmennuspolku on jokaiselle erilainen ja se kehittyy eteenpäin valmennuksen edetessä. Valmennus aloitetaan maksuttomalla 30-60min alkukeskustelulla, jossa kartoitetaan elämäntilannetta, valmennuksen tavoitetta, mitä haluat muuttaa elämässäsi ja olenko minä sinulle paras mahdollinen valmentaja. Valmennuksessa on tärkeää siihen sitoutuminen ja, että valmennettavalla ja valmentajalla kemiat kohtaavat sopivasti. Alkukeskustelu ei sido ottamaan valmennusta.

Valmennus voi sisältää esimerkiksi seuraavia asioita:

– Kalenterinhallinta, kuinka järjestää aikaa itselle tärkeille asioille.

– Liikunta: esim. ohjattu liikunta minun kanssani ulkona tai erikseen sovitussa sisätilassa. Liikunta voi olla kävelystä juoksuun, lihaskuntoa tai kehonhuoltoa. Liikuntasuunnitelma, kuinka tulisi liikkua viikottain ja miten löytää itselle sopivat liikuntalajit.

– Ravitseva ruoka omaa kehoa kuunnellen ja omaan arkeen sopivaksi.

– Palautuminen ja nukkuminen

– Ohjatut rentoutukset

– Miten tavoitella omia unelmia ja elää niitä kohti

Valmennukseni ovat aina kokonaisvaltaisia ja edellä mainitut asiat kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, kun tavoittelemme tasapainoista elämää. Painopisteet ovat jokaisella erilaiset ja ne voivat myös muuttua valmennuksen aikana. Kaikkea ei muuteta kerralla ja muutoksia tehdään askel kerrallaan, jotta muutoksesta jää pysyvä.

Tapaamiset voidaan toteuttaa etänä videoyhteyksien kautta tai henkilökohtaisesti 30km säteellä Kirkkonummen keskustasta.

Valmennuspaketit ja hinnat:

INTENSIIVI

Hinta: 320EUR

Kesto: 4 vko

Neljä tapaamista (n. 1-2h/tapaaminen) etänä tai henkilökohtaisesti kerran viikossa. Valmennettava saa tehtäviä tapaamisten välillä.

TASAPAINO

Hinta: 480EUR

Kesto 3kk

Kuusi tapaamista kolmen kuukauden aikana etänä tai henkilökohtaisesti (n. 1-2h/tapaaminen). Valmennettava saa tehtäviä tapaamisten välillä.

RAUHA

Hinta: 800EUR

Kesto: 6kk

Kymmenen tapaamista puolen vuoden aikana etänä tai henkilökohtaisesti (n. 1-2h/tapaaminen). Valmennettava saa tehtäviä tapaamisten välillä.

 

Maksutavat

Valmennus laskutetaan kerran kuukaudessa tasaerissä. Intensiivivalmennus laskutetaan yhdessä erässä, kolmen kuukauden valmennus 160EUR/kk erissä ja 6kk valmennus n. 133EUR/kk erissä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Laskujen maksuehto 14pvä. Hinnat sisältävät alv 24%. 

 

Tiedustelut ja alkukeskustelun varaaminen

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse pt.kristiinapalomaki@gmail.com