Yli tunnin lenkki tauon jälkeen

Edellinen treeniviikko meni suunnitelmien mukaan. Juoksuaskel on tuntunut kevyeltä. Lenkit ovat tosin olleet kohtuullisen lyhyitä ja olen pitänyt sykealueet matalalla, noin 135bpm. Käytän melko harvoin sykemittaria, mutta nyt olen laittanut sen ranteeseen muutaman kerran, jotta saan paremman kuvan kuntotasostani. Yllätyinkin siitä, että saankin juosta vähän reippaammin kuin odotin, jotta syke ei tippuisi liian alas. Omassa tapauksessani alle 125bmp. Aika usein on kuitenkin niin, että juostaan liian kovilla sykkeillä peruskuntolenkillä, nyt itselläni menikin toiseen suuntaan. Alkusyksyn tosi hitaat lenkit tuottavat tulosta ja se tuntuu hyvältä!

Tällä viikolla on tarkoituksena juosta yli tunnin lenkki monen kuukauden tauon jälkeen. Viimeksi olen juossut kahden tunnin lenkin huhtikuussa. Lauantaina olen ottanut tavoitteeksi juosta n. 1h 15min lenkin sykealueella 130 – 135bpm. Mielenkiinnolla odotan miltä se tuntuu kehossa pitkän tauon jälkeen.

Treeniviikko vko 44

Ma: Ryhmäliikunnanohjaukset (PowerStep 45, Pump 55, Body&Balance 45)

Ti: Puolen tunnin palautteleva hölkkä edellisen päivän kovatempoisten ohjausten jälkeen

Ke: Sennutunnin ohjaus, kevyt jumppa 45min. Omatoimisesti 15min core + kehonhuolto 20min

To: Lepo

Pe: Ryhmäliikunnan ohjaus: Kumpparijumppa 60min

La: Lenkki n. 1h 15min

Su: Lepo

Energistä viikkoa!

Kristiina

Olen Kristiina, 40 -vuotias liikunta- ja hyvinvointialan moniottelija Kirkkonummelta. Tavoitteeni on juosta Helsinki City Run puolimaraton 15.5.2021 alle 1.55. Tervetuloa seuraamaan minua ja elämääni myös Instagramiin kristiinapalomaki ja hästägillä #kristiinajuoksee

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *