Hei,

Olen Kristiina, liikunta-alan moniottelija ja yrittäjä.  Ohjaan ryhmäliikuntaa sekä pienryhmiä aikuisille pääasiassa Espoossa ja Kirkkonummella ja toimin toimintakoordinaattorina urheiluseura Masalan KisassaMinut voi tunnistaa myös ohjaajana balanse.fi nettipalvelusta.  Teen myös yksilö- ja pienryhmäohjausta räätälöidysti terveelliseen ja tasapainoiseen arkeen. 

Koulutus:

  • Liikunnan ammattitutkinto ja Personal Trainer, aikuisliikunta. Vierumäen urheiluopisto. 
  • Ravintovalmentaja, Trainer4You
  • Fascia Method -ohjaaja
  • IKSA -kahvakuulaohjaajakoulutus

Parhaillani opiskelen rentoutusohjaajaksi ja valmistun helmi- maaliskuun vaihteessa 2021. Olen käynyt myös useita ryhmäliikuntatuntien täsmäkoulutuksia vuosien aikana.

Omat intohimot, tausta ja treenaaminen 

Liikunta ja urheilu ovat aina kuuluneet elämääni. Kilpailin alppihiihdossa 20 -vuotiaaksi saakka ja olin viisi vuotta valmennuksessa Rukan alppilukiossa. Kilpailemisen lopetettuani alkoi ahkera käyminen erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Työni ei vielä siinä vaiheessa ollut liikunta-alalla vaan tein töitä hallinnon- ja viestinnän parissa yksityisellä sektorilla yli 10 vuotta. Liikunta kulki työn ja arjen rinnalla vaihtelevasti, kun saimme kaksi ihanaa lasta 2010-luvun taitteessa. Kunto romahti pikkulapsivuosina vuosina aika alas. Onneksi se on näistä vuosista kohonnut jälleen hyväksi. 

Juoksemisesta innostuin vuonna 2012 ja sen myötä puolimaratoneja on tullut juostua muutama. Ennätys on 1:54 ja risat. Aloin ohjata ryhmäliikuntatunteja vuonna 2016 ja huomaamatta ohjaustunteja alkoi olla niin paljon viikossa, että juoksuharrastus jäi. Vuoden 2020 syksyllä olen saanut järjestettyä kalenteriani niin, että juoksuharrastukselle on taas tilaa ja aion osallistua puolimaratonille keväällä 2021 ja ensimmäiselle maratonilleni syksyllä 2021, jos korontatilanne vain juoksutapahtumat sallii.

Perheeseeni kuuluu 9- ja 11 -vuotiaat lapset, mies ja koira. Liikunta kulkee vahvasti perhearjessamme myös vapaa-ajalla etenkin vanhemman lapsen harrastusten myötä. Koska liikunta ja urheilu on arjessamme vahvasti mukana lähes joka päivä niin kiinnitän aika paljon huomiota siihen, miten syömme ja nukumme. Tällä en tarkoita, että herkut olisi kielletty tai ruokavaliomme olisi tiukka vaan pyrin siihen, että syömme monipuolisesti ja terveelliseen ruokaan kiinnitetään huomiota. Aina tähän ei meidänkään perheessä pystytä ja siitä en suostu potemaan huonoa omaatuntoa 😀 

Yksi intohimoni on myös kirjat. Luen paljon kaunokirjallisuudesta itsensä kehittämiseen, liikuntaan, henkiseen kasvuun sekä ravintoon liittyen.

Lisätiedot: 

Kristiina Palomäki

Työhön ja arkeeni tutustuu parhaiten seuraamalla minua Instagramissa @kristiinapalomaki

Sähköpostitse saa yhteyden pt.kristiinapalomaki@gmail.com