Videot kotona tai työpaikalla liikkumiseen

Ketterä ratkaisu yrityksen henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtimiseen. Materiaalipankistani löytyy treenivideoita, joita voi jakaa henkilökunnalle joko omalla ajalla tehtäväksi tai treenivideoita voi tehdä esim. yhdessä etäkokouksen aikana. Treenivideoilla on yksinkertaisia lihaskuntotreenejä ilman välineitä, kehonhuoltoa ja lyhyempiä taukojumppia. Treenivideoita on tällä hetkellä muutamia, helmikuun aikan treenejä tulee 2-3 videon viikkotahtia lisää. Maaliskuun aikana on myös tulossa lihaskuntotreenejä välineiden kanssa kuten kahvakuula ja kuminauha sekä rentoutus – ja meditaatioharjoituksia. 

Treenien – ja harjoitusten kesto on 15-45min. Videot toimitetaan piilotettuna Youtube -linkkinä (videot eivät ole julkisesti katsottavissa Youtubessa). Voit tilata yhden tai useamman videon kerralla. Ei tarvitse sitoutua lisenssi- tai kk -maksuihin. 

Videoiden hinnat:

15min taukojumppa 20EUR 

30min treeni/harjoitus 35EUR

45min treeni/harjoitus 50EUR

Hintoihin lisätään alv 24%

Lisätietoja pt.kristiinapalomaki@gmail.com

Tilaustunnit

Koronatilanteen hellittäessä teen tilaustunteja yrityksille pääkaupunkiseudulla esim. henkilökunnan virkistyspäivien yhteyteen. Tilaustunnit voivat olla ohjattua hikiliikuntaa lihaskunto- ja juoksutreeneistä lempeään kehonhuoltoon ja meditaatio- ja rentoutusharjoituksiin. 


Kysy lisää tilaustunneista pt.kristiinapalomaki@gmail.com